Thursday, September 3, 2009

syukur..

hari ni kecoh di kalangan sahabat2 sekelasku bg subjek mgt1050k(management) bahawa result midterm ktorg dah kuar..huhuhu..rasa berdebau bangat..mmg aku budget ak mmg x lulus untuk subjk ni cz i can't perform well during the exam..

Allah maha Mengetahui..alhamdulillah aku lulus jg untuk subjek ni walau markah yg aku dapat xlah sehebat shbt2 yg lain.. alhmdulillah aku rasa berkat doa di bulan ramadhan jg...

sahabat2..
aku teringat,kita sepatutnya perlu ada jiwa husnu dzan dgn Allah,Pencipta kita setiap saat setiap kali nafas kita masih dikandung badan.. setelah berusaha dan berpenat lelah dgn pelbagai persediaan untuk xm, TAWAKKAL pada Allah perlu melebihi dari usaha yg kita lakukan selps kita dah xm..

aku rasa sgt2 disayangi oleh Allah.. aku rs lebih bersemangat untuk meneruskan perjuangan untuk mid-term xm untuk subjek ungs 2030 and epidemeologi yg bakal aku hadapi nextweek..

rasa terharu sgt2 bila teringatkan mama dan papa yg mmg target untuk aku buat yg terbaik dlm pelajaranku..

InsyaAllah, aku yakin dgn Mu Ya Allah,bila mana aku menolong agamaMu,Kau akn menolongku dlm pelajaranku..Aku YAKIN... akan ku teruskan perjuangan menegakkan agamaMU sehingga nafas terakhirku di atas muka bumi Mu ini Ya Allah.. akan ku jadi insan yg cemerlang dan berusaha menjadi seorang muslim yg terbaik dlm setiap perkara yg aku lakukan include my study.. marilah kita sama2 cemerlangkan study kt cz dgn study jg kita dpt bantu ISLAM dari pelbagai sudut..ilmu sgt pntg sbg seorg pandakwah..
jgn berputus asa dgn RAHMAT Allah.. YAKIN pada janjiNya...

selamat berjuang..
mama and papa,akan ku hadiahkan kecemerlangan ini padamu.. mg2 cita2 ku untuk menjadi anak yg solehah tercapai..

YaALLAH,redhailah perjuanganku ini dan redhailah ibu bapaku..
sesungguhnya Kaulah segala2 nya bagi ku...

Selamat menempuh peperiksaan buat shbt2 seperjuangan yg lain..
all the BEST..(^_^)

No comments:

Post a Comment